top of page
86a66448caf71012597f13ea7f188e9f.jpg

OM OSS

Kontoret

Linghoff Arkitektur startades 1991 av Kay Linghoff. Huvudkontoret är beläget invid gamla torget i Båstads centrum med underbar utsikt över torget och havet. Dit ni alltid är välkomna in för en diskussion eller en kaffe...

Filialen ligger i Åre på 740 möh och därifrån jobbar vi gärna och ofta.

Var har vi våra uppdrag

Med över 1000 genomförda projekt genom åren så finns våra byggnader och projekt spridda lite var stans. Huvudområdena är västkusten från Malmö till Göteborg och alla vackra platser däremellan, Stockholm,  Åre - Östersunds regionen med de vackra Jämtlandsfjällen som fond.

Men även i Alperna, Norge och Finland.

Mål

Vårt mål är att samverka till byggnader med hög funktionalitet, i design och utformning. Vi vill skapa rum och miljöer för människor att trivas och utvecklas i. Vårt fokus är moderna och miljövänliga byggnader med omsorg i materialval och detaljer.

Vårt arbetssätt

Vi levererar lösningar från kundens egna önskemål. Allt från skissförslag till helhetslösningar. Vi har ett stort och kompetent nätverk som vi använder oss av i projekten vid behov. Vår färdiga produkt ska överträffa era förväntningar så att ni återkommer till oss i framtida projekt.

Vi följer de administrativa föreskrifterna för konsultuppdrag.

REFERENSER

.

bottom of page